Kolm Mozilla parandust, mis kohe tuju heaks teevad

414520 – Lõpuks ometi tuleb Sertifitseerimiskeskuse juursertifikaat kohe Firefoxiga kaasa. Ei pea enam lisama id-kaardi kasutamiseks ega muudkui Firefoxile kinnitama, et https-ühendust krüptiv sertifikaat on ok kasutada. Ja selleks on vaja vaid viimast stabiilset versiooni kasutada.

495020 – Ma loen pidevalt Thunderbrdis meile selles kaustade vaates, kus kuvatakse ainult need kaustad, kus lugemata poste on. Ja kui keset postituse lugemist muutub iseenesest aktiivseks teine kaust ja loetav materjal kaob eest ära, siis ei ole väga tore. Tundub, et kuigi püsisin mõnda aega beeta-liini peal, siis nüüd on kiusatus uuesti arendusversiooni kasutama hakata. Pealegi pole ükski senistest arendusversioonidest ühegi suurema prohmakaga toime tulnud. Teatav tagavarakoopia on muidugi abiks riskide maandamisel :).

Ja viimaks 167951, millega Firefox sai omale tekstilahtrid, mida saab oma suva järgi suuremaks venitada, kui arvamus piisava suurusega kastist ei lähe kokku veebimeistri omaga. Ka see uuendus on hetkel arendusversioonis nagu eelminegi.

Kõige lõppu veel kaks prototüübi tasemel katsetust:
* Contacts ehk kontaktid brauseris. Esialgu piiratud teenuste toega ja mitte millegagi integreeruv, aga kujutate ette sama asja enamlevinud teenuste toe ja Thunderbirdi integratsiooniga?
* Account manager – idee sellest vaatevinklist, et erinevatel veebilehtedel sisse-välja logimine on nii tavaline nähtus, et sellega peaks üks korralik veebilehitseja ilma lisadeta sujuvalt toime tulema. Või siis sellest, et su brauser saab aru, et andsid sülearvuti parajasti sõbrale ja tahad korraga kõigil veebilehtedel välja logida.

One Reply to “Kolm Mozilla parandust, mis kohe tuju heaks teevad”

  1. Ja nüüd sai viimaks parandatud ka 147777, mis lubas suvalisel veebilehel uurida, milliseid veebilehti Firefoxiga külastatud on.

Comments are closed.